Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Cabana Harghita
      localitatea Baile Harghita, judetul Harghita
      zona turistica
Muntii HarghiteiPensiunea Cabana Harghita

Contact:
Accesul la Harghita Băi se poate realiza pe drumul județean 138A. Localitatea se află la o distanță de 22 km de Miercurea-Ciuc și de 46 km de Odorheiu Secuiesc.

Adresa
Harghita Băi nr. 59
530230

Tel/fax: +40 366 107 130
Mobil: +40 755 060 560, + 40 756 099 529

E-mail: office@cabanaharghita.ro
www.cabanaharghita.ro
www.harghita-lodge.com

Pensiunea Cabana Harghita 3 stele
Descriere:
Pensiunea Cabana Harghita oferă condiții optime pentru cazarea a 40 de persoane, repartizate în 17 camere cu 2 paturi și 2 camere cu 3 paturi. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie și televizor. Alte facilități : pentru asigurarea confortului și a relaxării turiștilor, pensiunea dispune de bar de zi, restaurant, saună, parcare păzită, teren de joacă pentru copii precum și de un salon utilat cu televizor, sistem hi-fi și alte modalități de recreere. Pensiunea Cabana Harghita oferă posibilitatea conectării gratuite la internet(wireless internet). În restaurantul pensiunii cu o capacitate de 40 de locuri, puteți savura mâncăruri tradiționale ardelenești, dar la solicitarea clienților putem alcătui orice fel de meniu. În sala mare a pensiunii, care este amenajat cu mobilier rustic, vă stăm la dispoziție pentru or­ga­­­­nizarea diverselor evenimente de familie: nunți, botezuri , aniversări, ocazii speciale, mese de afaceri sau întruniri, cursuri organizate de societăți comerciale sau instituții, până la 150 de persoane. Pensiunea Cabana Harghita este situată la 200 de m, de centrul stațiunii, lângă pârtia de schi Csipike. De aici pornesc traseele marcate pentru turiști și de asemenea drumul către pârtiile de schi Miklos și Kossuth.


Dotari si facilitati:
Pensiunea Cabana Harghita oferă condiții optime pentru cazarea a 40 de persoane, repartizate în 17 camere cu 2 paturi și 2 camere cu 3 paturi. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie și televizor.
Wireless internet în toată clădirea.
Restaurantul, barul de zi și sauna sunt la dispoziția clienților.
Parcare, posibilitate de grătar și foc de tabără.
Parc de aventură în construcție. Va fi deschis în cursul lunii iulie 2010.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org