Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Buburuzan
      localitatea Manastirea Humorului, judetul Suceava
      zona turistica
BucovinaPensiunea Buburuzan

Contact:
Telefon fix : 0230572861
E-mail: casabuburzan@yahoo.com
www.ruralturism.ro/stela
Adreasa: str. Toader Bubuioc, nr. 2, Loc. Manastirea Humorului, cod postal 727355, jud. Suceava, Romania.
Pensiunea Buburuzan 3 stele
poze Pensiunea Buburuzan poze Pensiunea Buburuzan poze Pensiunea Buburuzan poze Pensiunea Buburuzan
poze Pensiunea Buburuzan poze Pensiunea Buburuzan poze Pensiunea Buburuzan
Descriere:
Situata la cativa metri de Manastirea Humorului, intr-un cadru natural deosebit, specific Bucovinei, completat de expozitia de covoare si obiecte traditionale, se afla Pensiuna Casa Buburuzan, o casa luxoasa, cu interioare spatioase si decorate modern.


Dotari si facilitati:
Pentru cazare turistii au la disoizitie 1 camera la parter (cu pat dublu) cu acces la baie.La etajul 1 puteti alege una din cele 2 camere duble sau apartamentul spatios (2 camere cu pat dublu).

Restaurantul va ofera bucate specifice zonei dar si meniuri traditionale si din bucataria internationala. Tochitura bucovineana, ciorba radauteana si placintele va vor atrage cu mirosul si savoarea binecunoscuta. Puteti servi masa atat in salonul luxos sau la terasa unde va recomandam si diferite bauturi pe gustul dumneavoastra.

In curtea pensiunii aveti posibilitatea de a vizita casa traditionala bucovineana (veche de peste 130 de ani) a strabunicii proprietarului, care de curand a numarat 104 primeveri, pastrand intacta casa, cu traditiile ei enigmatice.

Tot in curtea pensiunii va puteti relaxa in imensa livada de pomi fructiferi (2 ha) sau puteti admira atelierul de tamplarie unde puteti descoperi activitatile specifice, puteti admira arta cioplitului in lemn, specifica zonei.

Copiii au la dispozitie un spatiu vast de joaca special amenajat. De asemenea, pentru cei mai curajosi le sta la dispozitie un ATV.

Serile deosebite pot fi completate cu un gratar preparat de dumneavoastra in locul special amenajat ce va va conferi buna dispozitie cu care Casa Buburuzan este renumita.

In orice anotimp aici veti gasi aceeasi ospitalitate, Bucovina fiind recunoscuta ca centru de atractie atat in sezon cat si in extra-sezon pentru frumusetile ei dainuitoare peste timp.

Facilitati:
IncalzireMasina de spalatMonumentePescuitSala de meseSkiEchitatieTraseeTvAcoperire Cosmote Acoperire OrangeAcoperire Vodafone Acoperire Zapp BucatarieCicloturismCurte
RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org