Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Aseltur
      localitatea Brasov, judetul Brasov
      zona turistica
Imprejurimile BrasovuluiPensiunea Aseltur

Contact:
Pentru rezervari: 0723574588 sau 0788605907.
E-mail: pensiuneaseltur@yahoo.com
Pensiunea Aseltur 3 stele
Descriere:

Pensiunea Asel Tur si-a deschis portile pentru dumneavoastra in anul 2007, fiind printre putinele locatii din zona care se ridica la standarde europene si care satisface cele mai exigente gusturi si sofisticate cerinte.
Localizata la iesirea din Brasov , spre Sibiu, aproape de principalele puncte de atractie turistica ale zonei,pe un drum cu acces facil, la 3 km de centrul vechi al Brasovului, unitatea isi structureaza functiunile si facilitatile spre a raspunde tuturor nevoilor turistilor romani sau straini, raspunzand interesului aratat de acestia atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare.
Pensiunea dispune de 10 spatii de cazare, cu capacitatea de 22 locuri, structurate astfel :
- 1 apartament
- 2 camere duble matrimoniale
- 7 camere duble twin

Fiecare camera dispune de baie proprie (dotata cu cabina de dus sau jacuzzi, uscator de par, spatiu generos, luminat artificial si natural) televizor, acces internet wireless, balcon, minibar.

Sala de mese, cu o capacitate de 40 locuri, ofera o ambianta discreta si eleganta pentru a completa concediul dumneavoastra, si pentru a va facilita si mai mult confortul oferit de locatie, va puteti bucura impreuna cu prietenii si familia servind o varietate larga de bauturi si cocktail –uri la barul deschis zilnic pentru a asigura clientilor nostrii intimitatea si rafinamentul de care au nevoie.

De asemenea Pensiunea Asel Tur gazduieste evenimente precum : botezuri, cununii, petreceri ,evenimente speciale, conferinte.

Pentrul turismul de afaceri venim in sprijinul dumneavoastra cu un spatiu de conferinta functional, practic, cu capacitatea de 15 locuri, luminat natural, cu iesire directa spre balcon, care ofera conditii profesionale de desfasurare a tuturor tipurilor de evenimente business – conferinte, seminarii, sesiuni de training, programe de team building, etc.
Modularea spatiului de conferinte se face la cerere in functie de tipul de activitatea desfasurata.Spatiul este dotat cu videoproiector, flipchart, sonorizare, Dvd, ecran proiectie.
Venim in completarea spatiului destinat afacerilor cu o terasa si gradina ce pot fi folosite cu success in sezonul cald pentru diverse functiuni adiacente. In perimetrul proprietatii se pot amenaja zone speciale si se va oferii asistenta necesara pentru activitatile de team-building, facilitand antrenarea spiritului de echipa si socializarea.

Ne-am propus, odata cu deschiderea acestei locatii, sa devenim un etalon al rafinamentului si bunului gust, oferind pe langa serviciile profesionale, definirea unor tarife prietenoaseDotari si facilitati:
-parcare (400 mp)
-livada
-bar,loc pentru servit masa
-TV Cablu
- incalzire centralizata pe gaz
-minibar

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org