Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Anette din Covaci
      localitatea Covaci, judetul Timis
      zona turistica
BanatPensiunea Anette din Covaci

Contact:
Pensiune-Restaurant Anette, sat Covaci, nr. 125, la 6 km de Timisoara pe drumul spre Arad
tel. 0040256312035, fax. 0256312037, mobil 0724390488
e-mail office@pensiuneanette.ro
www.pensiune-anette.ro
Pensiunea Anette din Covaci 4 stele
poze Pensiunea Anette din Covaci poze Pensiunea Anette din Covaci poze Pensiunea Anette din Covaci poze Pensiunea Anette din Covaci
poze Pensiunea Anette din Covaci poze Pensiunea Anette din Covaci
Descriere:
Pensiunea-Restaurant Anette va asteapta cu un cadru potrivit atat pentru turism, cat si pentru diverse evenimente. Va punem la dispozitie patru camere personalizate, care pot fi inchiriate īn regim single, double si un apartament. In restaurantul nostru se pot organiza nunti, botezuri, mese festive, dar si intalniri de afaceri. Personalul poate crea atat atmosfera unui pranz de lucru, cat si pe cea a unei cine romantice. Localul dispune de 60 de locuri in interior si de 90 de locuri pe terasa. In curte este amenajat un loc de joaca, cu tobogane, plasa de sarituri si jucarii, unde copiii se pot desfasura supravegheati de parinti. La cateva sute de metri distanta, se afla baza sportiva a clubului Fortuna Covaci, care poate fi, la randul ei, inchiriata pentru diverse activitati sportive.
Pensiunea este situata intr-un cadru pitoresc, la marginea satului Covaci, pe malul unui paraias si in afara zonelor aglomerate si poluate, insa este la doar 6 kilometri distanta de Timisoara, pana in centrul orasului putandu-se ajunge in aproximativ 15 minute.


Dotari si facilitati:
Camerele au baie cu dus si bideu, apartamentul are doua bai din care una cu cada cu hidromasaj, LCD cu TV satelit, wireless, telefon, minibar, acoperire telefonie mobila, incalzire cu ventiloconvectoare, parcare privata, terasa, curte amenajata, loc de joaca pentru copii. Restaurantul are 60 de locuri in interior si 90 pe terasa, bar. Baza sportiva detine terenuri de fotbal si pentru tenis, sala de forta, sauna, bazin, tribune.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org