Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Alina din Filioara
      localitatea Filioara, judetul Neamt
      zona turistica
Manastirea VaratecPensiunea Alina din Filioara

Contact:
0740149462
Timofte Rodica
Pensiunea Alina din Filioara 2 stele
Descriere:
Pensiunea Alina este situata in localitatea Filioara, comuna Agapia, judetul Neamt la 2 km de Manastirea Varatec si 5 Km de Manastirea Agapia. De aici se pot vizita manastirile: Varatec, Agapia, Neamt, Sihla, Sihastria, Secu, casa muzeu Neculai Popadin Tarpesti, casa memoriala Ion Creanga din Humulesti, Cetatea Neamtului, casa memoriala Veronica Micle, rezervatia de zimbri Dragos Voda, herghelia de la Dumbrava. Pensiunea Alina a primit premiul i la categoria Gastronomie: Margareta de Aur editia a Iv-a precum si pentru respectarea stilului arhitectonic al zonei, categoria Traditie locala - editia a V-a. Va oferim produse ecologice din gospodaria proprie, mancare traditionala moldoveasca, dar este disponibila si o bucatarie dotata cu toate cele necesare in cazul in care doriti sa va pregatiti personal cate ceva


Dotari si facilitati:
Pensiunea ofera cazare in 8 camere confortabile: 4 camere duble si 4 camere triple, cu baie proprie/ 2 camere la o baie.
In curtea spatioasa se afla un mic iaz cu peste (pentru cei care au ca hobby pescuitul), foisor, gratar.
Va oferim produse ecologice din gospodaria proprie, mancare traditionala moldoveasca, dar este disponibila si o bucatarie dotata cu toate cele necesare in cazul in care doriti sa va pregatiti personal cate ceva. De asemenea, avem un living, parcare, TV, cablu, acces la internet.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org