Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Alexandra
      localitatea Pojorita, judetul Suceava
      zona turistica
BucovinaPensiunea Alexandra

Contact:
pensiunea.alexandra@gmail.com
Pensiunea Alexandra 4 stele
poze Pensiunea Alexandra poze Pensiunea Alexandra poze Pensiunea Alexandra
Descriere:
Pensiunea Alexandra se afla situata pe Valea Pojoratei, la poalele lui Adam si ale Evei, sub ocrotirea Pietrelor Doamnei ale Masivului Rarau si sub veghea Giumalaului (din centrul comunei Pojorata, aflata la drumul european ce leaga Bucovina de Ardeal, se merge pe drumul ce duce spre Rarau si Giumalau,calatorul fiind ispitit sa opreasca sa se odihneasca in ambientul oferit de Pensiunea Alexandra)
Alexandra este calificata cu 4 margarete si dispune de 2 apartamente si 8 camere pentru cazare, restaurant, bar si locuri pentru relaxare.

Pensiunea Alexandra ofera un pachet deosebit pentru Craciun, sarbatoarea Nasterii Domnului, 4 nopti de cazare cu mic dejun, cina traditionala in Ajun, pomana porcului si alte surprize in ziua de Craciun, la alegere vizitarea manastirilor bucovinene sau alte activitati... preparate culinare traditional bucovinene, cozonac, vin fiert, palinca si afinata . . .


Dotari si facilitati:
2 apartamente si 8 camere, incalzire centrala, grupuri sanitare proprii, TV/internet/telefon, parcare, locuri de joaca pentru copii, organizare evenimente, restaurant/oferte culinare - la cerere si la alegere, gratar, trasee turistice

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org