Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Agroturistica Gianina
      localitatea Arieseni, judetul Bihor
      zona turistica
ApuseniPensiunea Agroturistica Gianina

Contact:
0766/772860; 0766764859; 0740526763; 0745925033;
ariestour@yahoo.com
www.pensiuneagianina.ro
Arieseni; str. Centru, nr. 31A, Jud. Alba
Pensiunea Agroturistica Gianina 3 stele
poze Pensiunea Agroturistica Gianina poze Pensiunea Agroturistica Gianina poze Pensiunea Agroturistica Gianina poze Pensiunea Agroturistica Gianina
poze Pensiunea Agroturistica Gianina poze Pensiunea Agroturistica Gianina poze Pensiunea Agroturistica Gianina poze Pensiunea Agroturistica Gianina
Descriere:
Una din preocuparile primordiale ale proprietarilor, constienti de faptul ca aspectul de ansamblu si delimitarile interioare judicioase confera mare parte din valoarea constructiei, a fost alegerea solutiei arhitectonice ideale. Aceasta reprezinta o imbinare fericita a esteticului utilitar cu rusticul, ingloband rezolvarea dorintei de comoditate in conditii de lux, ales pe criterii ergonomice cu pregnanta moderna.

Vederea panoramica, balcoanele ample de pe toate laturile cladirii si elementele decorative din lemn, de inspiratie rustica, nu fac decat sa ateste ca dublul imperativ al utilitatii si esteticii isi gaseste aici posibilitati adecvate de imbinare.

Pensiunea agroturistica Gianina va pune la dispozitie la parter, etaj si mansarda 8 dormitoare cu grupuri sanitare proprii si 2 apartamente, in total 24 de locuri, sala de restaurant cu 30 de locuri care va asteapta cu o bere sau un vin rece in sezonul cald si cu o tuica si un vin fiert in sezonul rece. Ceea ce gasiti la noi zi de zi este bucuria de a va avea aproape, bucatele traditionale de exceptie si confortul de talie europeana.Dotari si facilitati:
Camerele sunt dotate fiecare cu pat matrimonial, televizor, minifrigider, balcon, acces gratuit la internet, baie proprie dotate cu cabine de dus, uscator de par.
Apartamentele sunt dotate la fel ca si camerele,dar in camerele zi (sufragerie) sunt dotate deasemenea cu televizor, minifrigider, canapea extensibila din piele si cate 2 fotolii tot din piele. Unul dintre apartamente dispune de 2 bai.
Pensiunea dispune de restaurant propriu cu o capacitate de 30 de locuri, parcare proprie, spatiu pentru prepararea produselor la gratar, filigorie pentru servirea mesei in aer liber, spatii de joaca pentru copii.


RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org