Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Pensiunea Adina
      localitatea Cavnic, judetul Maramures
      zona turistica
MaramuresPensiunea Adina

Contact:
0740703449
adinutza1610@yahoo.com
Cavnic, Maramures, str. Independentei, nr. 11
Pensiunea Adina 2 stele
Descriere:
Amenajata in stil rustic, traditional, pensiunea Adina va invita se petreceti vacante de neuitat. Lemnul fiind elementul de baza, confera o ambianta calda, placuta, intima si relaxanta sederii dumneavoastra.
Petrecerea timpului, indiferent de sezon, in tarnatul de la intrare, foisorul din gradina sau pe balansoar ascultand susurul raului care trece prin gradina, este o experienta pe care nu trebuie sa o ratati pentru a va reincarca bateriile.
Daca veti poposi la pensiune si veti alege sa serviti din preparatele traditionale oferite de gazda, veti avea placerea de a savura, pe langa renumita horinca maramuresana, preparate naturale din fructe de padure si ciuperci.
Pensiunea dispune de 10locuri de cazare, clasificate la 2stele, repartizate in trei camere dotate cu tv, internet si cablu(balcon si sobe de teracota). Exista un living pentru servirea mesei si doua bai(cu dus si apa calda permanenta)care deservesc cele trei camere.
Iubitorii de escalada sau de drumetii pot fi asistati de salvamont si ghid montan atestat. Pasionatii schiului pot beneficia de monitor de schi profesionist, iar pentru cei care doresc sa viziteze Maramuresul istoric se poate pune la dispozitie, contra cost, masina si ghid turistic.


Dotari si facilitati:
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, sanie trasa de cai, TV in living, internet wireless, rau in curte, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, tichete de vacanta

Facilitati camere: sobe de teracota, internet in camera, baie pe hol, camere cu balcon, camera cu TV

Capacitate: 10 locuri in 3 camere

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org