Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Hotelul Salvator
      localitatea Miercurea Ciuc, judetul Harghita
      zona turistica
Tinutul SecuiescHotelul Salvator

Contact:
Telefon fix: 0266-313452, 372126
Mobil: 0741-258156

E-mail: sales.salvator@salvator.ro
Web: http://salvator.ro/romanian/

Miercurea Ciuc,
Str. Szek Nr. 147
Hotelul Salvator 2 stele
poze Hotelul Salvator poze Hotelul Salvator poze Hotelul Salvator poze Hotelul Salvator
poze Hotelul Salvator poze Hotelul Salvator poze Hotelul Salvator poze Hotelul Salvator
Descriere:
Hotelul Salvator si Centrul de conferinte se afla la 3 km distanta fata de centrul orasului, la poalele dealurilor Sumuleul Mic si Sumuleul Mare, in apropierea Muntilor Harghita. Aceasta locatie ofera o foarte buna oportunitate pentru petrecerea timpului liber in mod placut dar si pentru studii si perfectionare. Biserica Franciscana si Capela Salvator aflate pe deal sunt adevarate perle ale regiunii.
De-a lungul secolelor Sumuleu Ciuc a fost centrul calugarilor franciscani, cel mai mare loc de pelerinaj din Transilvania, citadela vietii spirituale. Datorita calitatilor minunate ale imprejurimilor, a nenumaratelor valori istorice si culturale locale, a capacitatii restaurantului si a salilor de conferinta bine echipate Hotelul Salvator este alegerea perfecta atāt pentru turistii individuali cāt si pentru grupuri.


Dotari si facilitati:
Hotelul Salvator are o capacitate totala de 110 locuri in camere duble si triple precum si apartamente. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie (toaleta si dus), telefon si cablu TV.

Restaurantul hotelului dispune de o sala mare cu 120 locuri si trei separeuri de 30- 60 de locuri. Toate acestea stau la dispozitia dumneavoastra pentru organizarea receptiilor, meselor festive, banchetelor si evenimentelor din familie. Bucatarii nostrii va asteapta pe tot parcursul anului cu specialitatii ardelenesti apetisante.

Terasa restaurantului ofera clientilor posibilitatea de a servi micul dejun sau cafeaua de dupa masa in liniste, sub razele soarelui. Barul de langa receptie va asteapta pe tot parcursul zilei.

Parcarea spatioasa sta la dispozitia clientilor. In zonele publice ale hotelului (holul receptiei, bar, terasa), precum si in unele camere se poate folosi gratuit reteaua de internet wireless.

Coltul de joaca poate fi o distractie potrivita si pentru clientii cei mai mici. La cerere putem asigura patut pentru copil, carucior, cadita pentru imbaiat, icalzitor pentru apa.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org