Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Hotelul Roua
      localitatea Predeal, judetul Prahova
      zona turistica
Valea PrahoveiHotelul Roua

Contact:
Adresa:
Statiunea Predeal,
Strada Nicolae Balcescu Nr.10,
Judetul Brasov,
Romania

Coordonate GPS:
Latitudine: 45.5089014 (Nord)
Longitudine: 25.5800386 (Vest)
(Coordonatele GPS reprezinta adresa unitatii de cazare )

Contact:
Tel. Romtelecom 0268.455.207
Tel/Fax UPC: 0268.457.030
Gsm:
Tel. Vodafone 0724.311.371
Tel. Cosmote 0768.094.029,
E-mail:
Receptie: contact@hotelroua.ro
Administrativ: office@hotelroua.ro
Manager: hotel.roua@yahoo.com
Msg: hotel.roua@yahoo.com
Web-site: www.hotelroua.ro
Hotelul Roua 3 stele
poze Hotelul Roua poze Hotelul Roua poze Hotelul Roua poze Hotelul Roua
Descriere:
Predealul, este statiunea ideala pentru petrecerea unui concediu in aer curat, nepoluat, puternic ozonat si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa, divertisment si sporturi extreme. In frumoasa statiune montana Predeal, departe de zgomotul traficului aglomerat al drumului national, intr-un linistit si cochet cartier de vacanta, se afla un impunator si elegant Hotel. Specific arhitecturii montane dar si aromniei perfecte a albului si negrului, Hotel Roua se recomanda prin eleganta si rafinament. Hotelul Roua beneficiaza de o pozitie exceptionala, ce deschide privirilor o splendida panoramă a statiuni dar si spre peisajul muntilor impaduriti. Unitatea turistica: Hotel Restaurant Roua are in compunere urmatoarele tipuri de servicii: cazare, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, loc de joaca copii, fitness/sala de gimnastica, sauna, club de noapte/discoteca. Descriere Hotelul poate asigura 58 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 21 camere duble clasice si moderne (10 clasice, 11 moderne), 4 camere extra large si 4 apartamente cu 1 dormitor si living. Majoritatea camerelor au balcoane, cu vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi. Puteti savura aroma cafelei, sorbind in acleasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide in fata ochilor, in acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevazute cu balcoane spatioase. Apartamente cu balcoane spatioase nr. 107, 207, 307 si 407. Decorul si structura aparatamentului 407 se recomanda a fi un loc intim si placut pentru tineri indragostiti/casatoriti. Toate camerele au baie proprie, prevazute cu cade, unele cu hidromasaj, uscatoare de par, etc. Camerele sunt amenajate cu gust, dispunand de televizor, telefon, minibar, aer conditionat. Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastica, jacuzzi, sauna.


Dotari si facilitati:
Hotelul poate asigura 58 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 21 camere duble clasice si moderne (10 clasice, 11 moderne), 4 camere extra large si 4 apartamente cu 1 dormitor si living.
Majoritatea camerelor au balcoane, cu vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi. Puteti savura aroma cafelei, sorbind in acleasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide in fata ochilor, in acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevazute cu balcoane spatioase.
Apartamente cu balcoane spatioase nr. 107, 207, 307 si 407. Decorul si structura aparatamentului 407 se recomanda a fi un loc intim si placut pentru tineri indragostiti/casatoriti.
Toate camerele au baie proprie, prevazute cu cade, unele cu hidromasaj, uscatoare de par, etc.
Camerele sunt amenajate cu gust, dispunand de televizor, telefon, minibar, aer conditionat.
Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastica, jacuzzi, sauna.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org