Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Hotelul Rimini Crama Haiducilor
      localitatea Cluj Napoca, judetul Cluj
      zona turistica
ArdealHotelul Rimini Crama Haiducilor

Contact:
Romania, 400493 Cluj-Napoca, Str. Cometei nr. 12-14
Tel./fax: 0040 264 438 385, 0040 264 438 390
Mobil: 0040 742 031 144, 0040 752 199 775, 0752 199 774
Email: marketing@rimini.ro, reception@rimini.ro, eca@tourevents.ro
wEBSITE: www.rimini.ro, www.cramahaiducilor.ro
Hotelul Rimini Crama Haiducilor 4 stele
Descriere:
O vizita in Cluj Napoca necesita si o cazare la un hotel pe masura frumusetii orasului. Pentru un sejur perfect in Cluj Napoca va recomandam o vizita la Complexul hotelier Rimini Plaza, un loc ideal unde puteti petrece un sejur minunat, intr-o ambianta placuta si servicii de cazare profesionale in conditii de 4 stele.
Hotelul Rimini Plaza din Cluj Napoca este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorita serviciilor ireprosabile din ultimii ani si ofertelor avantajoase si de sezon pe care le oferim clientilor nostii fideli. Hotelul Rimini este clasat la patru stele si din punct de vedere arhitectural, constructia este una grandioasa, in atmosfera secolului al XVII-lea.
Serviciile de cazare sunt diversificate, Hotelul Rimini Plaza din Cluj Napoca va ofera servicii de cazare in6 camere single, 2 apartamente, 2 junior suite si 2 camere duble. Camerele de hotel sunt structurate in camere duble matrimoniale, duble cu doua paturi , junior suite si apartamente. Camerele duble se pot rezerva si in regim single.


Dotari si facilitati:
Toate camerele oferite de hotel Rimini sunt utilate ultramodern, cu aer conditionat reglabil individual pentru fiecare camera, minibar, frigider, televizor color, cablu tv, telefoane in camere si in bai, uscator de par, cabina de dus sau cada.
Serviciile de cazare de 4 stele oferite sunt cateva argumente pentru a alege Hotelul Rimini Plaza pentru sejurul Dumneavoastra din Cluj Napoca: micul dejun inclus in tariful de cazare, seif pentru valori gratuit, internet wireless gratuit in zona hotelului, roomservice gratuit, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat.
Oricine se poate bucura de preparatele culinare din bucataria traditionala sau internationala on cadrul hotelului Rimini , rezervand o masa in restaurantul traditional aflat in incinta hotelului.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org