Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Hotelul Magura Verde
      localitatea Magura, judetul Bacau
      zona turistica
MoldovaHotelul Magura Verde

Contact:
Telefon : 0723262995; 0729157382
e-mail: maguraverde@yahoo.ro
Website: www.maguraverde.ro
Adresa: Localitatea Măgura, jud. Bacău
DN 11 Bacău-Braşov, Km 16
Hotelul Magura Verde 3 stele
Descriere:
Amplasat intr-un cadru privilegiat, pe un platou inconjurat de paduri intinse, hotelul Magura Verde este gazda ospitaliera in orice anotimp.
Hotelul a fost construit pentru a oferi caldura, linistea, confortul si intimitatea dorite de cei aflati in vizita prin Bacau sau in calatorie de afaceri.Dotari si facilitati:
Hotelul Magura Verde este alegerea perfecta daca doriti cele mai bune servicii intr-un loc unde aveti bucuria de a va simti ca acasa. Mereu cu un zambet pe buze, personalul nostru va avea grija sa nu va lipseasca nimic.
Restaurantul hotelului Magura Verde dispune de 200 de locuri unde atmosfera, rafinamentul, mancarurile si specialitatile traditionale definesc farmecul restaurantului nostru si asigura succesul evenimentelor gazduite aici (nunti, botezuri, onomastici, mese festive, majorate,cocktail-uri, receptii, team building, etc. ).
Venind ca o alternativa, Hotelul Magura Verde va ofera posibilitatea de a organiza nunta, intr-un stil elegant si distins, pe langa clasica solutie a restaurantului nostru, intr-un cadru de vis si in mijlocul naturii varianta cortului (capacitate maxima 400 de locuri).
Pe langa serviciile de restaurant, evenimentele speciale (nunti la cort si restaurant) si corporate, hotelul Magura Verde ofera copiilor dumneavoastra un loc de joaca unde am pregatit cu grija o lume magica, colorata si. . . . Multa, multa distractie.
Din primavara anului 2012 s-a deschis captivantul Parc Aventura, aflat in vecinatatea hotelui.
Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul!

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org