Pensiuni turistice in Romania
 
 
 
 
Inscrie pensiune Judete Romania Regiuni istorice Romania Zone turistice Romania  

 Hotelul Hanul Roua Sanzienelor
      localitatea Poiana Marului, judetul Brasov
      zona turistica
Valea StrambaHotelul Hanul Roua Sanzienelor

Contact:
Telefoane: 0368434046; 0731381144; 0740254442
E-mail:
contact@rouasanzienelor.ro
Website:
www.rouasanzienelor.ro
Localizare:
In imediata apropiere a localitatii Poiana Marului,dupa satul Sinca Noua pe stanga in Valea
Stramba.
Hotelul Hanul Roua Sanzienelor 3 stele
Descriere:
Construit din temelii si conceput in stil rustic, cu tot confortul unui hotel, Hanul Roua Sanzienelor ofera oaspetilor sai cele mai bune conditii de cazare si sejur. Cu o localizare de invidiat, si cu o arhitectura care imbina ideal anii 90 cu ultimele tendinte in domeniu, Roua Sanzienelor este un Han-Pastravarie-Restaurant in care serviciile ireprosabile vor garanta un sejur placut. Pastravaria proprie situata in fata Hanului Roua Sanzienilor asigura necesarul de peste proaspat pentru a fi preparat in cadrul bucatariei proprii si servit in restaurant. Amatorii de pescuit au posibilitatea de a prinde singuri pestii in lacul din imediata apropiere. Pastravul are calitati gustative deosebite datorita apei reci (raul Stramba) din aceasta zona . Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul hanului, oferind 100 de locuri si poate gazdui o serie de evenimente, aniversari, mese festive, nunti, botezuri. La mese organizate meniurile propuse de noi pot fii modificate in functie de preferintele dvs culinare.


Dotari si facilitati:
Hanul Roua Sanzienelor ofera facilitatile necesare, in care oaspetii vor regasi confortul si intimitatea de acasa:
Cazare - Turistii se pot odihni si bucura de confortul din camerele Hanului Roua Sanzienelor care sunt mobilate si utilate la standarde occidentale.
Restaurant - Situat la parterul Hanului Roua Sanzienelor, restaurantul va ofera, intr-o atmosfera selecta, mancaruri traditionale romanesti si meniuri internationale, garantand o surptiza rplacuta in fiecare zi.
Restaurantul - are o capacitate de 100 de locuri si poate gazdui o serie de evenimente, aniversari, mese festive, nunti, botezuri.
La mese organizate meniurile propuse de noi pot fii modificate in functie de preferintele dvs culinare
Sala de conferinte - Roua Sanzienelor vine in ajutorul oamenilor de afaceri, prin posibilitatea de organizare de evenimente si intalniri de afaceri, punand la dispozitia clientilor spatii, echipamente si personal calificat.
Pastravarie - Hanul Roua Sanzienelor este deosebit prin pastravaria proprie si moderna.
Pescuit - Pastravaria noastra asteapta atat pescarii profesionisti cat si incepatorii sa guste din placerea de a avea fir intins si de a se bucura de succesul prinderii celor mai mari pesti. Va punem la dispozitie lacul propriu si undite profesionale pentru a fi siguri de reusita.
Drumetii - Fiind situat in apropierea muntilor Bucegi si Piatra Craiului aveti posibilitatea de a parcurge atat trasee usoare si accesibile oricui , cat si trasee dificile destinate celor obisnuiti cu muntele.
Vizitare prin Ocolul silvic a ursilor Bruni din observatorul special amenajat pe Valea Strambei. Zona in care se protejeaza animalele salbatice (cerbi, caprioare, porci mistreti, vulpi etc.)
Odata cu venirea zapezii va puteti bucura, alaturi de cei dragi; iarna se pot organiza plimbari cu sania trasa de cai.

RECLAMA
pensiuni.org
Cele mai vizitate
 - Pensiuni Cluj
 - Pensiuni Timisoara
 - Pensiuni Brasov
 - Pensiuni Iasi
 - Pensiuni Vatra Dornei
 - Pensiuni Moeciu
 - Pensiuni Sinaia
 - Pensiuni Busteni 
 

   Arhiva site: cazare localitati, cazare judete, zone turistice si regiuni istorice.
contact pensiuni.org